Er din pc klar til at gå på din digitale postkasse?

Er det for overvældende at finde rundt i ?

Vi tilbyder en opsætning af din pc der gør det

hele nemmere og mere overskueligt.

Alt bliver sat op så der bliver nem adgang

til fx borger.dk, netbank, pensionsinfo osv.

Særpris 499,- inkl moms (normal pris 599,-)

Lov om Offentlig Digital Post til borgere

Hvad er Digital Post?

Digital Post er en løsning til at modtage post fra offentlige myndigheder. Løsningen leveres af e-Boks A/S og er tæt integreret med e-Boks, hvilket betyder, at du kan logge på Digital Post både på borger.dk og e-boks.dk og dermed få adgang til al din post ét sted.

Du kan læse mere om Digital Post på http://www.borger.dk/om-digital-post

Hvem gælder loven for?

Loven omfatter alle borgere, der bor i Danmark, har et cpr-nummer og er 15 år eller derover. Det betyder, at alle borgere, der kan modtage digital post, skal modtage posten digitalt.

Tjek, om du er klar

For at du opfylder kravene til en digital postkasse, skal du være tilmeldt Digital Post fra det offentlige. Det kan du gøre via e-boks.dk eller Digital Post påborger.dk.

Er du i tvivl, om du er tilmeldt, så gå ind på din profil i e-Boks på e-boks.dk eller i den digitale postkasse på borger.dk under ’Tilmeldinger’ og tjek, om du er tilmeldt alle offentlige myndigheder som afsendere.

Når du har tilmeldt dig Digital Post fra det offentlige, kan du både skrive til og modtage svar fra det offentlige, dvs. kommuner, regioner og staten. Og du får den fordel, at al din post fra det offentlige samles ét sted, hvor det opbevares sikkert og kan læses, uanset hvor du befinder dig.

Hvad kan jeg modtage som digital post fra det offentlige?

Når du er tilmeldt Digital Post, vil du løbende kunne modtage flere og flere digitale breve fra det offentlige. Eksempler på digital post fra det offentlige er lønsedler, SU-oplysninger, breve fra Udbetaling Danmark om pension etc.

Når det ikke er alle breve, som i første omgang bliver sendt digitalt, skyldes det, at det tager tid at omstille alle de it-systemer, der danner breve.

Du vil få en besked på e-mail og/eller sms (hvis afsender-myndigheden tilbyder sms-advisering), når der er sendt digital post til dig.

For ikke at gå glip af vigtig digital post fra det offentlige er det vigtigt, at du tjekker din digitale postkasse. Når en offentlig myndighed sender dig digital post, forventes det, at du tjekker din digitale postkasse, ligesom det også forventes, at du tjekker din fysiske postkasse.

Hvad siger loven?

Loven fastslår, at breve fra det offentlige sendt til din digitale postkasse har samme retsvirkning som breve, dokumenter m.v., der sendes som papirpost.

Lov om offentlig Digital Post

Om e-Boks og Digital Post

Digital Post er en løsning til at modtage post fra offentlige myndigheder. Løsningen leveres af e-Boks A/S og er tæt integreret med e-Boks, hvilket betyder, at du som borger kan logge på Digital Post både på borger.dk og e-boks.dk og dermed få adgang til al din post ét sted.

Digital post fra det offentlige er med andre ord synligt på begge kanaler. Det er op til dig, hvor du vil læse din digitale post.

Du kan læse mere om Digital Post på http://www.borger.dk/om-digital-post